Kultur for kultur

Publisert av: audun.westad Publisert: 12. juni 2023
Oppdatert: 12. juni 2023
Lesetid: ca. 2 min


I helgen var mange av bydelens innbyggere tilstede på Vær Stolt-festivalen i Lusetjerndalen på Holmlia. Her ble vi møtt av et mangfold av kulturutrykk, både av lokale og internasjonale krefter, i form av dans, sang og spilling. Og på så måte er Vær Stolt-festivalen er godt bilde på bydelen vår; Vi blir gode når vi jobber sammen og henter inspirasjon og gode krefter fra hverandre .

Marian Hussein og Audun Westad i solen på Vær Stolt-festivalen

SV stod på stand, sammen med de fleste av de andre store partiene, og vi fikk snakket med mange om mangt. Det er lærerikt for oss å være med slik og høre hva som rører seg rundt om; Ideer om lekeplasser, uro for arbeidsmarkedet i dyrtid, drømmer om langt bedre busstilbud og lengten etter sykkelveier – og mye, mye mer!

I programmet vi går til valg på her i Søndre Nordstrand er det mye av dette som besvares. Men etter å ha vært deltakere på en todagers festival i strålende sol og hørt og sett alt det spennende som rører seg i bydelen er det noen punkt som er verd å trekke frem litt ekstra:

Godt program fenger for alle aldre på Vær Stolt-festivalen

Søndre Nordstrand SV vil:

Siden vi som samfunn, både lokalt og nasjonalt, er inne i utfordrende dyrtid er det kanskje viktigere enn før at en kan samle seg om kultur i nærmiljøet, enten det er som deltaker eller publikum. Og det skal vi i Søndre Nordstrand SV jobbe for at skal bli mulig. Vi i SV vil rett og slett at det skal være god kultur for kultur i bydelen vår! Et sterkt SV vil jobbe hardt for dette og vi håper du vil være med på laget for å få dette til.