SV med vind i seilene!

Publisert av: audun.westad Publisert: 04. juni 2023
Oppdatert: 04. juni 2023
Lesetid: ca. 2 min

Et SV som er i god form er godt nytt for folkene i hele søndre og i hele byen vår, sier Cato Brunvand Ellingsen, 1. kandidat og bydelsordførerkandidat for SV her i Søndre Nordstrand.

Før helgen mottok han valgmålingen fra Respons analyse som viser at SV ligger an til en oppslutning på 13,3 % i byen vår. Ved forrige valg fikk Søndre Nordstrand SV en oppslutning på 10.7 %, så en slik måling gir grunn til optimisme. En engasjert 1.kandidat forteller at dette inspirerer og gir god påfyll i en lang valgkamp.

Cato smiler
Cato har god grunn til å smile om dagen!

Med en slik oppslutning er SV byens 3. største parti. Og det er viktig hvem som styrer, både i byen vår og bydelen. – Hver stemme teller og kan bety forskjellen på rød-grønt og blå-grått styre. Hvor store SV blir i Søndre Nordstrand kan få avgjørende betydning for sammensetningen av bystyre, byråd og selvsagt også bydelsutvalget her i bydelen. Politikk betyr noe for oss alle, og kanskje ekstra mye for folk i vår del av byen, fortsetter bydelsordførerkandidat Cato.

Vi i Søndre Nordstrand er også heldige som har Trine Dønhaug som 7. kandidat til bystyret for Oslo SV. Det vil være bra for byen vår, og for bydelen, å få inn en så erfaren og god Søndre Nordstrand-stemme som Trine!

Audun, Lucy, Cato, Judith, Joachim, Finn-Egil og Mette stiller alle til valg for Søndre Nordstrand SV
Audun, Lucy, Cato, Judith, Joachim, Finn-Egil og Mette stiller alle til valg for Søndre Nordstrand SV

Til helgen blir Cato, de andre SV-toppkandidatene i bydelen Judith Kvernes, Audun Westad og Lucy Mukuria, bystyrekandidat Trine Dønhaug samt andre frivillige fra SV å treffe på Vær Stolt-festivalen på Holmlia. –Å møte mennesker og snakke sammen er noe av det hyggeligere vi gjør som politikere, forteller Cato.

Vær Stolt-festivalen arrangeres både lørdag 10. og søndag 11. juni og det vil være noen å treffe fra SV gjennom mesteparten av festivalen på sletta i Lusetjerndalen på Holmlia.

Håper vi sees til en prat i solen, avslutter en blid Brunvand Ellingsen.

Det pleier være god stemning når SVere møtes i Søndre Nordstrand!